A Call of Duty: Vanguardben egy glitch miatt olyan homokvihar tombol, ami miatt még az ellenfeleket sem lehet látni. Jól van ez így?!

A Call of Duty: Vanguard tulajdonképpen sikeres játék lett, legalábbis egészen megelőzte a várva várt Battlefield 2042 sikerét. Ez persze nem jelenti azt, hogy a játék tökéletes lenne, hiszen itt is találkoznak a játékosok bőségesen hibával. A hét elején például egy Dead Drop hiba miatt végtelenségig lehetett használni a killstreakeket. Most egy másik, vizuális hiba miatt szenvednek a játékosok.

A tomboló homokvihar miatt semmit sem lehet látni.

A dinamikus időjárás nagyon jópofa dolog a Vanguardban is, de a Desert Siege pályán olyan szinten tombol, hogy nem lehet látni az ellenfeleket. Néhány napja a Redditen egy játékos is videót tett közzé a jelenségről, ami ellehetetleníti a játékosokat.

Desert Siege – sandstorm dynamic weather [visual bug] from CODVanguard

Amint látható, a hiba miatt a pályán túlzottan elszabadult a homokvihar, amin a fényhatások sem segítenek: mindenkit elvakítanak. Érdekes módon egyesek úgy gondolják, hogy a hiba játszhatóbbá teszi a pályát, míg mások így nem lehet sniperezni.

A hiba legrosszabb aspektusa viszont az, hogy nem mind a két csapat tapasztalja ezt, ami azt jelenti, hogy egyes oldal hátrányba kerül emiatt. A hiba tehát nem érint mindenkit a lobby-ban. Van, aki tökéletesen lát, míg másokat eltalál a homokvihar. Remélhetőleg mielőbb javítják a hibát, a fejlesztők egyelőre nem reagáltak.

Ezt láttad már?

Európa egy részén már “betiltották” a Wisht a veszélyes termékek miatt

 

×