Úgy tűnik, hogy valamelyest javul a Cyberpunk 2077 vásárlások és értékelések értéke a Steamen. Ez elsősorban az új játékosoknak köszönhető.

Bármennyire is furcsa, a Cyberpunk 2077 hamarosan első születésnapját ünnepli. Az általánosan elfogadott tény, hogy a játék a CD Projekt RED nagy kudarca, ám úgy tűnik, hogy a Steam új játékosai másképp vélekednek. A CP2077 fogadtatása meglepően pozitív lett az elmúlt napokban.

A Steamen az elmúlt 30 napban közzétett csaknem kilencezer vélemény 81%-a nagyon pozitívra értékelte a Cyberpunk 2077-et.

A megjelenés óta adott összes értékelést számolva a játékosok 76%-a elégedett a CD Projekt RED játékával, ráadásul az eladások száma is javul. A Steam grafikonjait elnézve a pozitív értékelések óriási ugrása idén november 24-én volt, 2882 pozitív és 384 negatív értékeléssel.

A hirtelen megnövekedett érdeklődés annak köszönhető, hogy tegnap elindult az őszi Steam akció. Az akció a Cyberpunk 2077-et is tartalmazta, ami 50%-os kedvezménnyel kapható. Ennek köszönhetően a játék körülbelül 30 euróért vehető meg. Sokan kihasználta ezt az alkalmat, és tetszett nekik, amit a játék elindítása után láttak.

Úgy tűnik, a legrosszabb időszak véget ért a Cyberpunk 2077 számára. A játék szörnyű állapotban debütált, de egy év alatt a fejlesztőknek sikerült alaposan átdolgozniuk. Csiszolt projektnek még mindig nehéz nevezni, nemhogy a hozzá fűzött reményeket beváltó címnek, de a CP2077 már játszható játék lett. A fejlesztők még nem fejezték be a játék javítását. A következő nagy javítás jövőre várható. Neked is tetszik?

A Leet Black Friday alkalmából a Cyberpunk 2077 most nálunk is 48 százalék kedvezménnyel kapható.

 

Ezt láttad már?

148 millió forint volt a fődíj a való életben megrendezett Squid Game-ben

 

 

×