Három kategóriára bontottuk az akciókat.

Szerda este 19:00 órakor indult útjára a Steam Autumn Sale, mely egészen december elsejéig rengeteg akcióval várja a Steam áruházába érkező felhasználókat. A Steamdb.info kiváló barátunk lehet ezekben az időkben, hiszen az oldal nagyon jó felületet biztosít az akciók böngészésére. Kilistázza például azokat termékeket is, melyek Steames ciklusuknak legjobb áraival kecsegtetnek, így garantáltan nem fogunk mellettük elmenni. Látjuk a kiadás időpontját, a játékok értékelését, illetve az éppen aktuális árakat.

Nézzük is a legjobb ajánlatokat, több kategóriára bontva!

„Legjobb ár valaha”

Ebbe a kategóriába az oldal által „new historical low” címként kapott, nagyobb címek kerülnek. Lehet, hogy külsős, szürkezónás oldalakon ennél olcsóbban is megszerezheted azokat, de több veszélyt is rejthetnek azok.

Legjobb akciók 10€ alatt

Sokaknak ez a lélektani határ, ha nem AAA címekre akarnak költeni, így mindenképp érdemes átböngészni ezeket a játékokat is.

Legjobb akciók 5€ alatt

Általában ide indie vagy régebbi játékok kerülnek, ám így is megérheti beruházni rájuk.

Ha további akciókra is kíváncsi vagy, akkor látogass el a https://steamdb.info/sales/ weboldalára és az általad beállított szűrökkel hamar megtalálhatod a számodra megfelelő ajánlatokat. Beállíthatod az összeglimitet, az értékelések számát, az akció mértékét, így tényleg csak a pénztárcád szab majd határt.

Jó vásárlást kívánunk!

×