Egy játékos egészen véletlenül mutatott be egy igen érdekes trükköt, amire még ő sem számított. Ilyen a robbanós Blitz.

Kétféle Rainbow Six: Siege játékos létezik. Aki kiegyezik a pajzsos operátorok létezésével, és aki kiátkozná a világból is a Siege fejlesztőit, amiért betették őket a játékba. Sokan ugyanis úgy vélekednek, hogy igen értelmetlen egy pajzs ellen játszani, hiszen az olyan, mintha egy falat lőnénk. Ez különösen igaz Blitz tekintetében, aki nem csak, hogy pajzsot hord, de még el is tudja vakítani az ellenfelét.

Most Blitz új szinte emelkedett: itt a robbanós Blitz.

Ez persze csak poén, hiszen semmilyen újításról, vagy buffról nincs szó. Egész egyszerűen annyi történt, hogy egy játékos nemrég Blitzként igen érdekes játékot mutatott be. Történt ugyanis, hogy támadás közben a Blitz ellen harcoló védő játékos eldobott egy C4-et, ami valamiért ráragadt a Blitzre. Aztán, mivel futott tovább, a robbanás őt is, és a védő játékost is elpusztította.

Watch out! Here comes the explosive Blitz! from Rainbow6

Nem tudom, ki hogy van vele, de én még nem láttam olyat, hogy a C4 a karaktereken is megtapad, de ezek szerint előfordul. Minden bizonnyal ez egy olyan hiba lehet, amit talán még a fejlesztők sem vettek észre. Vagy csak én vagyok tudatlan, és ez egy létező jelenség. Neked hogy tetszik a robbanós Blitz?

Ezt láttad már?

Lesz még ebből valami? – Egyre jobb a Cyberpunk 2077 értékelése

 

 

×