Egy Need For Speed Underground 2 rajongó olyan menő lett, hogy akár az EA is kedvet kaphatna, hogy elkészüljön egy igazi remake.

A Need for Speed minden idők egyik legsikeresebb autóversenyes játéksorozata, 2009 októberéig több mint 100 millió példányt adtak el belőle. A franchise-ban az évek alatt számításaim szerint 27 játék jelent meg, köztük legutóbb a Need for Speed Hot Pursuit Remastered 2020-ban. Amióta ez megjelent, a rajongók epekedve várják a második rész remake verzióját. Van, aki viszont nem vár, és rajongóként készítette le

a 2004-es Need for Speed: Underground 2 remake igazán menő előzetesét.

Mivel a Forza Horizon sorozat minden új címmel egyre jobb és jobb, most még nehezebb a Need For Speed számára a visszatérés, ám ez talán esélyt adna neki. Az alábbi Need For Speed Underground 2 fan made előzetes miatt most sokan azt kívánják: bárcsak igazi remake lenne.

Bár az EA az utóbbi időben több franchise-ban is indított remastered projektet, az NFS sorozat ezen címe még nem került terítékre. Nézd meg ezt az előzetest, hogy te is kedvet kapj.

 

A lenyűgöző előzetes az emlékezetes „Riders on the Storm” pályát mutatja be, és arra készteti az embert, hogy ismét visszatérjen Bayview utcáira, hogy éjféli versenyeket éljen át, rekordokat érjen el, és órákat tölthessen az autók tuningolásával. Köszönjük ODONATA CINEMA, hogy felidézted bennünk ezeket az emlékeket.

A Criterion Games egyébként a Need For Speed következő címén dolgozik, ami várhatóan 2022-ben jelenik meg.

QuizMaker

Ezt láttad már?

Európa egy részén már “betiltották” a Wisht a veszélyes termékek miatt

 

×