Az EA hivatalosan vetett véget a szivárogtatásoknak és a pletykáknak: megérkeztek a Signature Signings lapok! Lássuk, kik kerültek bele?

Több kiszivárgott infó és pletyka ágyazott meg annak az elméletnek, hogy a Black Friday alkalmával az EA új speciális kártyákkal fog érkezni a FIFA 22-ben. Nos, az elméletek beigazolódtak, de nem is akárhogy: egészen ütős speciális lapokkal érkezett meg a játékba a Signature Signings csapata.

 

Mint ahogy korábban is írtunk róla, a kártyák témája és oka azok a játékosok, akikkel nagy mértékben járt jól a klubjuk, illetve közönségkedvencek lettek. A rating-eket és statisztikákat elnézve, azt kell mondjuk, hogy ezek a lapok abszolút a win kategóriába tartoznak, bárki is kerül majd kinyitásra. Természetesen itt is biztosan meglesznek a favoritok, hiszen érkezett többek között 93-as De Bruyne és 87-es Ben Yedder is.

19:00-kor pedig elstartolt a hivatalos Black Friday, tehát mindenkinek jó vásárlást és sikeres nyitást kívánunk és reméljük, hogy sok Signature Signings lap is kiesik a csomagokból!

Amennyiben pedig a való életben szeretnétek remek Gamer cuccokat vásárolni, nézzetek szét Webshopunkban, ahol rengeteg kiváló terméket találtok óriási kedvezménnyel!

 

Ezt olvastad már?

Újabb megszerezhető Icon lapok! – Íme a Roberto Carlos és a Luis Hernández SBC!

 

×