Mr. Goxx betölthetetlen űrt hagy maga után a kriptovaluták világában. Legyen könnyű neki a föld.

Korábban már mi is írtunk a zseniális Mr.Goxx-ról, aki az első, az egyetlen, és minden bizonnyal a legsikeresebb kriptovalutával kereskedő hörcsögként vonult be a gazdasági történelemkönyvekbe.

A szupercuki szőrcsomó karrierje során olyan tőzsdecápákat pipált le a kereskedéseivel, mint a nagynevű és legendás Warren Buffet, legalábbis ha a megtérülési arányokat vizsgáljuk. A tőzsdehörcsög pályafutása azonban nagyon úgy tűnik, hogy a végéhez ért, és sajnos nem azért, mert ráunt volna a véletlenszerű befektetésekre.

Mr. Goxx ugyanis november 24-én az örök kriptomezőkre távozott. 

A Mr.Goxx még idén júniusban kezdett kriptovalutákkal kereskedni (amit élő adásban közvetítettek Twitchen), köszönhetően két kísérletező szellemű programozónak, akik így akarták bizonyítani, hogy a kriptovilágban való meggazdagodás csupán a vakszerencsén múlik. Mivel Mr. Goxx befektetései és „döntései” valóban jövedelmezőek voltak, kijelenthető, hogy mindezt sikeresen bizonyították is.

Goxx halála után hiányával nagyobb űrt hagy, mint amekkora vagyont, ugyanis a rövidke karrierje során mindösszesen 98 eurót, körülbelül 36.000 forintot keresett a kriptotőzsdén. A névtelenségbe burkolózó gazdái nem tervezik, hogy egy másik cuki hörcsöggel próbálják pótolni a pótolhatatlan, a megismételhetetlen Mr. Goxxot.

Nyugodjék békében, a kriptovilág egy zseniális kereskedővel lett üresebb.

2022-ben jöhet az Apple AR-szemüvege, ami olyan erős lesz, mint egy PC

 

×