A Battlefield 2042 hibái folyamatosan bővülnek, de a legújabb talán az eddigi legbizarrabb. A játékosok csak „égen úszásnak” nevezték el.

Bár a Battlefield 2042 egy kiváló játék is lehetne, és bizony sokan már most nagyon szeretik, a helyzet egyelőre nem ilyen egyszerű. Sajnos számtalan hiányosság és baki nehezíti a játékosok életét, a DICE jószándéka ellenére. Sok-sok javítás van még előttünk, addig azonban át kell élnünk néhány igazán vicces és szórakoztató, néha bosszantó hibát.

Így néz ki a „sky swimming” hiba a BF 2042-ben.

A nemrég megjelent égen úszás glitchről a Redditen osztott meg videót egy játékos, aki megtapasztalta. A videón játékosok láthatók, akik belépnek egy folyóba, vagy tóba (döntsd el), majd váratlanul az égbe kerülnek és ott úszkálnak. Nem egészen tudjuk, hogyan lehetséges ez, de úgy tűnik, hogy a játék a vizet és az eget egy területnek tekinti. Vagy valamilyen portálnak. A dolog különösen akkor vicces, ha sokan csinálják egyszerre.

128 People discover new Exploit… presenting SKY-SWIMMING from Battlefield

 

Ha megnézzük a Reddit kommenteket, látható, hogy a Battlefield 2042 közössége vagy szórakoztatónak tekinti ezt, vagy még inkább csalódott a játékot illetően. A játék legújabb frissítése ma érkezett meg, és számos hibát javítottak a fejlesztők. Ez a glithc nincs benne.

Bővebben a frissítésről:

Megnövelt stabilitás és fegyverváltoztatások – Itt a Battlefield 2042 második frissítése

 

×