A következő héten egy kegyetlen gyilkos, vagy a szökni próbáló áldozata bőrébe bújhatunk, miközben játszva tanulhatjuk meg a programozás és a gépi tanulás alapjait.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, akkor csak szolidan jelzem, hogy tegnap óta az Epic Games Store-on teljesen ingyenesen berántható az egyik legjobb és leggyönyörűbb vadászós játék, ami valaha készült. Bitang nagy oktondiság volna kimaradni belőle, ami nem kevésbé mellesleg szintén megállja a helyét a következő héten ajándékként kínált alkotásokra is.

A december 2-től tálcán kínált remekmű ugyanis az aszimmetrikus multiplayer műfaj egyik legnagyobb fényhordozója, a túlélőhorror Dead by Daylight lesz.

Ha nem volt még szerencséd hozzá, akkor annyit érdemes tudni erről a 4v1 felállásban induló multis mókáról, hogy négy, semmilyen képességgel nem rendelkező játékosnak kell megszöknie a brutális és kegyetlen, különböző képességekkel felvértezett gyilkos elől. Egészen remek szórakozás, egy csipetnyi horrorral megfűszerezve.

A másik ajándék a While True: Learn () lesz, ami játszva tanítja meg a laikusoknak a programozás, a gépi tanulás és a neurális hálózatok alapvetéseit, működését. Ha nem feltétlenül konyítasz a technológia ezen részéhez, de szeretnél egy könnyed, de érthető betekintést, akkor ez egy kötelező darab. Gyerekeknek pedig pláne!

 

148 millió forint volt a fődíj a való életben megrendezett Squid Game-ben

 

×