A Rainbow Six: Siege Y6S4 lassan itt van, és ahogy a tesztszerveren már látszik, új lesz a HUD. Így lehet majd átállítani, ha nem tetszik.

Hamarosan, egészen pontosan jövő hét kedden megérkezik az éles szerverekre a Rainbow Six: Siege 6. évének 4. szezonja. Ebben persze a már korábban megosztott változások mellett a HUD is alaposan átalakul, melyet a tesztszervert kipróbálók igencsak nehezményeztek. A HUD átalakulás azt jelenti, hogy változik az iránytű, a fegyverek lőszerének kiírása, az eszközök láthatósága, magyarán sok mindent nem ott látunk majd, ahol eddig, nem beszélve a kiírásokról. Miközben már mémek pörögnek arról, hogy ez mennyire rossz, valaki megoldást nyújt a vészes időkben.

Így teheted kellemesebbé a jövő héten bekerülő új HUD-ot.

Ha tehát úgy érzed majd, hogy az új HUD nem megfelelő számodra, túl erős vagy zavaró, akkor a beállítási lehetőségekkel kicsit enyhítheted a zavaró érzést. A Redditen egy játékos egy összetett videót készített, melyben bemutatja, hogy hogyan lehet az átalakult, kissé furcsa, néhol zavaró HUD elemeket átalakítani, halványítani, áttetszővé tenni. Így talán kissé elviselhetőbb lesz a sok újdonság.

 

Don’t like the new HUD? Watch this! from Rainbow6

A videó valóban nagyon hasznos, főleg mert a középen elhelyezett iránytű nagyon zavaró lehet azoknak, akik nem ezt szokták meg. Reméljük, hogy ezzel kicsit enyhíteni tudjuk a kétségbeesést. Ne feledjétek, hogy a Y6S4-ben jön Thorn, az új operátor is a játékba.

Erről hallottál már?

STOP Bitcoin? – Betiltanák Európában az energiaigényes kriptobányászatot

 

 

×