Ha a Halo Infinite shopjában az első szezonban mindent megvásárolnál, akkor mutatjuk mennyit kéne összesen költened.

A Halo Infinite jelenleg nem kínál sok kozmetikai és testreszabási lehetőséget, de a november 23-án induló in-game shop hamarosan megjelenő tartalmait adatbányászok már felfedezték. Amellett, hogy kiderült, milyen sok kozmetikai tartalom vár a játékosokra, azt is kiszámolták, hogy ha mindent megvennénk, akkor milyen mélyen kell a pénztárcába nyúlni.

Ennyibe kerülne, ha mindent megvennél a Halo Infinite shopjában.

Ha tehát mindent egyszerre megvennél, akkor összesen 88 egyedi kiegészítőd és csomagod lenne a játékban. Az olyan egyszerű holmik, mint az AI színek, emblémák és skinek 5 dollárba kerülnek. Az attachmentek, charmok, weapon effectek és járműskinek 10 dollárba. A csomagok ára 15 dollár. Az armour szettek pedig 20 dollárba fájnak.

Mindent összeadva összesen 1035 dollárt, nagyjából 338 ezer forintot kéne mindenért fizetni.

 

With all 88 store bundles leaked, you will have to spend about $1,035 to buy everything! None of these are unlockable by playing. Here’s a full list from halo

A kérdés persze az, hogy mennyire szeretnének a játékosok egyedi kinézetet a Halo Infinite-ban. Persze ez az üzelti modell sok játékban működik, kíváncsian várjuk, hogy mennyire fog működni a Halo esetében.

Láttad, hogy készülünk a Black Friday-ra?

Közeleg a Leet Black Friday – Íme néhány spoileres akció

 

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×