Pillanatok alatt meglátogathatjuk a játék által felvázolt 6 helyet.

A megszokottól eltérően, csütörtök helyett szerda este módosult a Warzone playlistje. Ezúttal pedig nem csak a játékmódok változtak, hanem feloldásra került a Secrets of the Pacific küldetéssorozat is. Ismét in-game jutalmakat kapunk a küldetésekért cserébe, az összes teljesítése esetén pedig egy Blueprinttel is gazdagabbak lehetünk. Ne lepődjünk meg, ha a fegyver Blueprintet nem kapjuk meg azonnal, hiszen a fejlesztők ezt csak Season 1-re ígérik.

Mutatjuk hol találod meg a különböző tárgyakat!

 

Ezúttal nem a szokásos játssz egy meccset, menj 3 duó szintű feladatokat kapjuk, hanem a pályán elrejtett tárgyakat, apróságokat kell megtalálnunk. Szerencsére vannak olyan elvetemült tartalomgyártók, akik már az első este feltöltöttek egy videót ezekről a helyekről. Így pillanatok alatt begyűjthetjük a jutalmakat és nyugodtan játszhatunk tovább a saját ritmusunkban.

Összesen hat ilyen helyszínről beszélhetünk, így a jutalmak száma is 6+1 lesz. Emblem, banner, spray, a szokásos kozmetikai elemekre kell gondolnunk. A Vanguard játékosoknak sem kell csüggedniük, hiszen ők egyedi feladatokat kapnak, ha nem akarnának a Warzone játékmódba merészkedni.

Jó szórakozást kívánunk!

×