Nem csak egy hiánypótló, hanem a kategóriájának és műfajának egyik, ha nem a legjobbját adja ingyen egy hétig az Epic Games.

Újabb hét, újabb csütörtök, ami nekünk, játékosoknak annyit tesz, hogy vehetjük is az irányt az Epic Games Store felé az újabb ingyenesen berántható játékért. A múlt heti hárommal ellentétben ezen a héten „sajnos” csak egy címet adhatunk bérmentve az Epices könyvtárunkhoz, igaz, nagyságában és minőségében simán kitesz több másikat is.

Az eheti ingyenes játék ugyanis nem más, mint a theHunter: Call of the Wild.

A theHunter, ahogyan már a címéből is kitalálható, egy vadászós játék, de nagyon nem akármilyen. Ez az egyik legimmerzívebb, leggyönyörűbb és legteljesebb vadászós játék, ami valaha készült. Óriási, gyönyörű, élettel teli nyílt világ és több ezer teljesen valósághűen viselkedő állat várja, hogy megismerjük, némelyiket levadásszuk.

Ez kicsit furcsának tűnhet ugyan, de egészen kivételes természetközeli élményt nyújt ez az alkotás, így ha már megcsömörlöttél a városi, betondzsungel környezetben játszódó játékoktól, vagy szimplán valami meditatívra, kikapcsoló élményre vágysz. akkor semmiképp se hagyd ki az Epic akcióját.

Ugyan más ingyen játékot nem kínál az EGS, ez még nem jelenti azt, hogy ne kapnánk még ajándékot. Az elképesztően méretes, és valószínűleg a világ legnagyobb, több mint 1000 retro játékot magába foglaló Antstream Arcade is most jelenik meg, amely mellé egy Epic Welcome Pack is jár majd.

Ezzel az ajándék csomaggal pontosan 1090 játékbeli fizetőeszközre tehetünk szert, amit játékokra, kihívásokra és izgalmas versenyekre költhetünk majd el. Az Antstream Arcade-ben többek között olyan alkotásokat pörgethetünk (akár PvP-ben), mint a Pac-Man, a Mortal Kombat, a Double Dragon, a Space Invaders, a Metal Slug, és az Asteroids.

A thHunter és az Epic Welcome Pack mától, vagyis november 25-től egészen egy hétig lesz ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ból.

 

Akciófigyelő | 9 zseniális játékot ad ingyen az Amazon, a legjobb Need for Speed is köztük

×