Érdemes erről szólni a haveroknak is, mert együtt az igazi a Warhammer világában irtani a patkányokat. Ha pedig bejött, akkor szuper olcsón még a második részét is beránthatod.

Mivel a Black Friday akciók tömkelegében kifejezetten könnyű pénz nélkül maradni a hónap végére, ilyenkor még jobban tudunk örülni, ha valamelyik online bolt ingyen kínál valamit. Mondjuk a Fanatical akciójának egyébként is utána fordulnánk, ha volna miből csengetni, de úgy, hogy egy 10.000 forintos játékot adnak nulla forintért, még inkább érdemes rá odafigyelni.

Ez a játék nem más, mint a kifejezetten jóra sikeredett kooperatív patkányöldöklés, a Warhammer: End Times – Vermintide, amit most teljesen ingyen bezsákolhatunk.

Ehhez pedig nem is kell mást tennünk, csak ellátogatni a Fanatical digitális bolt oldalára, és igényelni a Steam kódot, majd a Valve boltjában beváltani azt. Érdemes azonban nem sokat ülni a dolgon, ugyanis erre már csak pár napig, illetve a készlet erejéig lesz lehetőségünk, november 30. után újra visszatér a 10.000 forintos árkategóriájába.

Ha lemaradtál volna róla sincsen nagy baj, hiszen mindeközben Gabe Newell most egy ezresért osztogatja. Érdemes lehet szólni a haveroknak is, hiszen alapvetően egy többfős kooperatív cím a Vermintide, amit óriási hiba volna kihagyni. Ha pedig bejött, akkor a Steam Őszi Vásárának keretében körülbelül 2500 forintért még a második részt is beszerezhetitek.

 

Akciófigyelő | Ingyenes az egyik leggyönyörűbb vadászós játék, ami valaha készült

 

×