Érdemes figyelni az apró részletekre.

Az Epic Games szerdán felfedte már, hogy december negyedikén véget ér az aktuális Chapter. Az előző ilyen váltásnál egy teljesen új pályát kaptunk, csupán egy-két ismerős POI köszöntött vissza ránk az új helyszínen. Most is valami ilyesmire számíthatunk, a cég designerei el is rejtettek néhány utalást a Twitteren posztolt promóciós képekben.

Felfedhették a pálya felépítését!

 

Az angol „The End” promóciós képek is eléggé gyanúsak voltak, a felhasználók hamar észrevették, hogy megfordítva egy hegy és egy vulkán körvonalát vehetjük ki. Véletlennek túl erős lenne, az Epic Games pedig kifejezetten ügyel az ilyen jelekre is. Később más nyelveken is megjelentek a feliratok és kétség sem fért már hozzá, hogy fejlesztők kis túlzással megmutatták nekünk a map oldalnézetét.

 

FN_Assist nem is volt rest és a rendelkezésekre álló képek alapján megalkotta a fenti, domborzati térképet. Túl nagy következtetést még ebből nem lehet levonni, de máris lehet egy kis elképzelésünk, hogy milyen terepviszonyokkal kell majd megküzdenünk a következő Chapterben.

Ti várjátok már az új pályát?

Megvan a pontos időpont! – Ekkor startol el a Chapter záró Fortnite event

×