Az egyik legőrültebb, legelborultabb és egyben hihetetlen pénzösszegű nyereményekért folyó versenyeket készítő videós most a Squid Game-et ültette át a valóságba.

A Squid Game jelenleg a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sorozatok egyike, amely hirtelen jött sikere ugyan már kicsit leszálló ágban van, de nagyon kevesen vannak a modern világban olyanok, akik ne hallottak volna még róla.

A dél-koreai gyártású Netflix-sorozat egyik leglényegesebb eleme, hogy a szereplőknek olyan akadálypályákon kell túlélniük, amiket gyerekjátékok alapján építettek fel. Aki elbukik, az meghal, a végén pedig az egyedüli győztes elviszi az életét gyökeresen megváltoztató hihetetlen pénzösszeget.

Na ezt az alapfelütést ültette át a valóságba az ilyen és ehhez hasonló elborult versenyeiről elhíresült MrBeast nevű videós, természetesen mínusz az emberek megölése. Minden más kísértetiesen hasonlít a sorozatban is látottakhoz, sőt, még az őrületesen magas, bár nem növekvő főnyeremény is visszaköszön.

Az ugyanis, aki a való életben megrendezett Squid Game győztese lett, az 456.000 dollárt, vagyis 148 millió forintot vághatott zsebre.

Mindez persze nem volt egyszerű, hiszen ezért az összegért 456 játékos nevezett, akiknek pontosan ugyanolyan akadályokon kellett átverekedniük magukat, mint amit a Netflixen is láthattak. Gondolnánk, hogy azok, akik látták a sorozatot hendikeppel indulnak, de nagyobbat talán nem is tévedhetnénk, ugyanis már az első fordulóba fele annyian jutottak, mint amennyien a Red Light – Green Light rajtjához sorakoztak fel.

Az egész játékról természetesen egy nagyon menő videó is készült, amit ha szeretted a Squid Game-et, akkor azért, ha nem, akkor azért érdemes megnézni.

 

Egy fiút kivégeznek, egy másikat pedig életfogytiglanra ítéltek a Squid Game miatt

 

×