Warzone Pacific-re készül már a fejlesztői gárda is.

A Warzone Pacific és Vanguard első szezonja december 9-én startol majd el, ám a Vanguard tulajdonosok már egy nappal előbb fejest ugorhatnak Caldera szigetére. A Warzone korábban mindig csütörtök este frissítette a játszható módok listáját, az elmúlt időszakban ez szerdára csúszott a különleges játékmódok miatt. Múlt héten megérkezett az Operation: Flashback, melyben a játék történelmét élhetik át kicsit újra a játékosok.

Nézzük mely módok aktiválódtak ma!

Bekerült:

  • Battle Royale – Quads
  • Plunder – Trios
  • Payload – Port & Promenade

Eltávolítása került:

  • Blood Money – Trios

Maradt:

  • Operation: Flashback – Quads
  • Resurgence – Quads

Értelemszerűen az Operation: Flashbacket megtartották a fejlesztők, nagy eséllyel az már nem fog kiesni Verdansk pusztulásáig. A Plunder rajongók nagy örömére egy hét után ismét visszatért a mód, ezúttal Trio formátumban.

A fejlesztői blogbejegyzés alapján november 30-án megérkezik majd a Last Hours of Verdansk (Trio), de ezen kívül további változások nem lesznek már az új kliens érkezéséig. Az egy hetes csúszás beleszólhatna még a dolgokba, de erről nem adtak hivatalos tájékoztatást a Raven munkatársai.

A playlist frissítés nem egyedül érkezett, elstartolt a Secrets of The Pacific nevet viselő event is, melyben különböző kihívásokat kell teljesítenünk majd in-game tárgyakért cserébe. Ha a teljes küldetéssorozatot kivittük, akkor pedig egy új Blueprinttel is megajándékoz minket a játék.

Jó szórakozást és sok sikert kívánunk!

×