Szívből reméljük, hogy a két fent említett sorozat is lesz legalább olyan élvezetes és színvonalas, mint az filmek eredeti történetei.

Nagyon jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik imádják a Szárnyas fejvadászt, vagy éppen az Alient. A producer Ridley Scott ugyanis nemrég a BBC interjújában jelentette be, hogy a két említett franchise-ból élőszereplős sorozatok készülnek.

„Már írjuk a Blade Runner és az Alien pilotját, hogy azok már sorozatként térjenek vissza a képernyőre” – mondta a producer.

Az Alien sorozatról eddig annyit lehet tudni, hogy a Földön játszódik majd, ahová a szintén eljutott az Alienben látható faj. Az eredeti film főszereplője nem tér vissza.

A Szárnyas fejvadász sorozat háttértörténetéről viszont semmit nem lehet tudni csak annyit, hogy egy évas 10 részből áll majd. Amúgy létezik már Blade Runner sorozat, bár a Black Lotus ugye animációs, szemben az érkező élőszereplős változattal.

Sajnos, hogy ezek mikor és milyen szolgáltatásban jelennek meg, szintén nem lehet még tudni. Te örülsz a hírnek?

Jön a Black Friday – Erről halottál már? Gyanús árak, külföldi rendelés, garancia – Mire érdemes figyelni a webes rendeléseknél?

Gyanús árak, külföldi rendelés, garancia – Mire érdemes figyelni a webes rendeléseknél?

 

×