A Halo Infinite november 15-én jelent meg, és a Halo a Twitchen keresztül verte el a konkurenciát.

A Halo Infinite megjelenés után rengeteg neves streamer kipróbálta a játékot. Többen is várták már a franchise újjáélesztett játékát, ezért a számok pedig kimagaslóak voltak, különösen a HCS Open (egy Halo verseny) selejtezői hoztak tisztességes mennyiségű nézőt.

Bár a Halo nem lobbantotta fel a Twitch világát, mégis tömeges népszerűséggel indult, és a Call of Duty: Vanguard és a Battlefield 2042 számai eltörpültek mellette.

Íme a Twitch számok a SullyGnome szerint.

November 16. és november 23. között a Halo Infinite a 11. legnézettebb kategória volt a Twitch-en, több mint 9,2 millió megtekintett órával, és csak a Teamfight Tactics előzte meg a top 10-ben.

A listán lejjebb azonban a rivális újdonságok, a Battlefield és a Vanguard nehezen jutnak a közelébe. A Battlefield 2042 ugyanebben az időszakban a 16. helyen áll a heti nézettséget tekintve, 5,7 millió megtekintett órával, míg a Vanguard a 18. helyet foglalja el 4,99 millió megtekintett órával.

Bár a Call of Duty: Warzone sokkal népszerűbb, mint a Vanguard, a Halo Infinite még azt is megelőzte, mintegy 250.000 órával több nézett órával.

Bár ez az új játék hype-jának is tulajdonítható, a Halo számai majdnem kétszerese a Vanguardénak, ami minden bizonnyal fájdalmasan fogja érinteni a Call of Duty rajongókat.

Bár ezek a számok valószínűleg később változnak ahogy lenyugszik a hype.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy ezek a számok csak a Twitch streameknek tulajdoníthatók. Más platformok bevonásával egészen másképp nézhetnének ki, különösen, hogy a YouTube-on Dr. Disrespect volt messze a legnézettebb Halo streamer a megjelenés napján, és jelentős különbséggel verte a Twitch-versenyzőit.

Ezt olvastad már? Játékokkal terjedt szét Androidon egy adatlopó vírus – Már 9 millió mobilt megfertőzött

Játékokkal terjedt szét Androidon egy adatlopó vírus – Már 9 millió mobilt megfertőzött

 

 

×