Az Epic Games is megtörte a csendet.

A Fortnite v18.40-es frissítésének megérkezése óta szinte mindenki biztosra vette, hogy a mostani lesz a Chapter utolsó szezonja. Az Epic Games sem tudta már tovább titkolni a dolgot, ezért szerda délután egy blogbejegyzésben kaptunk néhány extra információt a cégtől.

Nézzük is, hogy mikor kerül sor az eventre!

 

 

A fejlesztők nem sokat gondolkodtak a néven, ismét a „The End” nevet kapta az event. A fenti videót direkt erre az alkalomra készítette a fejlesztői gárda, de a leakeknek hála már nem volt ismeretlen ez a látvány sem. Magyar idő szerint december 4-én este 10 órakor kerül sor a mindent lezáró eseményre. Szombati napról van szó, így talán a fiatalabb játékosok is el tudják majd csípni.

Az Epic Games engedélyezi a nagy lobby-kat, így akár 15 ismerősünkkel együtt is nekivághatunk az interaktív eventnek, melynek vége után nagy eséllyel pár órányi/napnyi várakozás előzi meg a Chapter 3 érkezését. 21 óra előtt érdemes már elindítani a játékot, a Playlistben pedig 21:30-kor fog majd felbukkanni a „The End” névre hallgató LTM. A fejlesztők direkt kiemelték, hogy egyszeri alkalomról lesz szó, így nem ajánlatos lemaradni róla.

Leleplezték az új Fortnite Crew skint – Most igazán megéri megvenni

Várjátok már az eventet?

×