Egyre több játékos tanácsolja azt, hogy inkább kapcsolja ki a Battlefield 2042 crossplay funkcióját, mert úgy mindenki jobban jár.

Nem sokkal annak megjelenése előtt, de talán főleg megjelenése után, a Battlefield 2042 lekerült a régóta várt játékok listájáról. Ehelyett egy teljesen más listára került fel: mégpedig a valaha készült legrosszabb játékok listájára. Persze amellett, hogy sokan elégedetlenek, a fejlesztő szép lassan igyekszik javítani a játékot. Mindeközben persze a játékosok igyekeznek maguk is megoldást találni egy-egy problémára.

Miután sok problémára egyelőre nincs megoldás, így a játékosok saját kezükbe veszik a dolgokat.

 

Nemrég a Gamingbible készített egy kis gyűjtést a konzoljátékosok körében, és rájöttek, hogy mind az Xbox Series X/S, mind a PS5 játékosok azt tapasztalták, hogy jobb élmény crossplay nélkül játszani.

Az Xbox esetében például a játékosok szerint a meccsek 60 másodpercen belül betelnek 128 játékossal, ráadásul gyorsabban lehet killeket is szerezni. Kevesebb a sniper, így több lehetőség adódik eredményesnek maradni. Ami a PS5 playereket illeti, sokan arról nyilatkoztak, hogy a crossplay kikapcsolása szintén segített.

Egyes crossplay nélkül játszó konzoljátékos arra is felhívta a figyelmet, hogy ezzel kevesebb PC-s csalóval találkoznak a meccsek során.

Ne feledjük el azonban, hogy a crossplayt nem lehet kikapcsolni, ha csapatban vagy, miközben matchmaking van, vagy ha már csatlakoztál egy szerverhez.

Szerinted is jobb a crossplay nélkül játszani?

Ezt láttad már? Röhej – Egy sniper is erősebb, mint a BF2042 páncéltörője

Röhej – Egy sniper is erősebb, mint a BF2042 páncéltörője

 

×