Egy játékos „érdekes” módon aktivált egy C4-et a Rainbow Six: Siege-ben, ám igazából örülnénk annak, ha lenne egy ilyen funkció a játékban.

A Rainbow Six: Siege-ben gyakran tapasztaljuk, hogy néha a dolgok nem úgy működnek, mint annak eredetileg történnie kéne. Néha a glitchek, a bugok kellemetlenséget okoznak, sőt néha igazán kikezdik az idegeinket. Most egy olyan játékbeli hibát mutatok be nektek, ami akár a játék egyik alapvető funkciója is lehetne. Ezzel kapcsolatban kíváncsi is vagyok a véleményetekre.

Knock utáni C4 használat?

Történt ugyanis, hogy egy játékos nemrég képes volt a knock után aktiválni a C4-et. Amint látható, a player miután eldobta az eszközt, váratlanul knockos lett. Ezt követően a játék még úgy érzékelte, hogy már korábban aktiválta a C4-gyet, így a knock után fel is robbant.

I blow up the c4 after I’m downed. I’ll take this martyrdom from Rainbow6

 

Itt nyilvánvalóan egy játékbeli hibáról, vagy épp egy decync-problémáról van szó, ami valljuk be, igen gyakori a játékban. Ugyanakkor elgondolkodtam azon, hogy egy knockos játékos miért ne tudna mondjuk egy telefonon megnyomni egy gombot? Vagyis mért ne lehetne, hogy egy knockos játékos még képes legyen aktiválni egy eszközt, ami hozzá tartozik?

Vajon milyen lenne, ha a különleges eszközöket még knock után is lehetne használni? C4/gránát eldobás knockos állapotban, vagy Gu lehelyezés, Valkyrie kamera eldobása stb. Lenne szerinted értelme ennek a funkciónak a Rainbow Six: Siege-ben?

Ezt láttad már? Játékokkal terjedt szét Androidon egy adatlopó vírus – Már 9 millió mobilt megfertőzött

Játékokkal terjedt szét Androidon egy adatlopó vírus – Már 9 millió mobilt megfertőzött

 

×