A YouTuber megosztotta a Warzone bemelegítési rutinját, amit arra használt, hogy növelje a KD arányát, és Botból egy démont képezzen magából.

Mint láthatod, nem vagy egyedül. Senki sem úgy kezdte az FPS karrierjét, hogy már egy aim-bot volt a kezébe szerelve, vagy egyenes wallhack a szeme. Ez igaz a Warzone-ra is, hiszen amikor kijött a játék, a rajongók még csak kóstolgatták a játékot, ám mostanra őrült démonokkal találkozhatunk a lobbikban, akiknek tökéletes mozgásuk és célzásuk van.

Ez volt a helyzet a Twitch streamer Art_Is_War esetében, aki a Warzone előtt soha nem játszott Call of Duty játékkal vagy BR-rel. Ezért a játék megjelenése után abszolút bot volt – szégyentelenül magyarázta, hogy 0,5 K/D-ja volt.

Mostanra Art heti 3+ K/D-val büszkélkedhet, és ezt egy dolognak köszönheti: a grindnak.

A grind első eleme pedig olyan egyszerű, amiből mindenki tanulhat: minőségi bemelegítési rutin, hogy mindig csúcsformában érkezz Verdanskba. Így nem fogsz kiégni az első pár meccs után, amíg bemelegedsz.

Art elmagyarázza, hogy négy pilléren dolgozott, amikor megpróbált fejlődni a Warzone-ban: mozgás, mechanika, játékérzék és fegyverkészség. Míg a bemelegítési rutinja talán nem segít az IQ aspektuson, a többin mindenképpen.

 

Alapvetően, mielőtt belevágna a Warzone-ba, Art készít egy custom játékot a Modern Warfare multiplayer módjában, hogy botok ellen harcoljon. Természetesen ezek csak botok, de épp ezért tökéletes bemelegítő alanyok.

Az alapbeállítások a következők: korlátlan idő, korlátlan pontszám, 150 HP, nincs minimap, nincsenek killstreakek, max lőszer. A Speedball térképet használja, mert kicsi, téglalap alakú és sokféle fedezékkel rendelkezik. A botok számát pedig hatra, a nehézségüket pedig „regular”-ra állítja.

Lényegében Art ezt a rutint arra használja, hogy a fegyverhasználatra (visszarúgáskontroll, centrálás, flickek) és a mozgásra összpontosítson. Amint úgy érzi, hogy csúcsformában van, mehet is Verdanskba a többi bot ellen játszani.

Persze ettől nem leszel rögtön egy isten a Warzone-ban, de fontos a minden napos gyakorlás, mivel így fogod kiépíteni a célzásodat, így tanulod meg a fegyverek visszarúgását, és így tovább.

Te szoktál gyakorolni, vagy már ismered a Warzone alapjait?

Mozgás, hangok, rota – Itt a Warzone kisokos mindenkinek #2

 

 

×