Érdekes felhozatallal, a várakozásnak több szempontból megfelelő lett az e heti Team of the Week összeállítása. Lássuk, kik is érkeztek ezúttal!

Újabb egy hét telt el az előző Team of the Week óta, azt kell mondjuk, hogy gyorsan és pörgősen lezajlott időszak volt ez, hiszen jöttek a Numbers Up lapok, valamint a Squad Foundations Objective-ből megszerezhető játékosok kártyái, amikről nem szükséges vitatkozni, ha arról van szó, hogy érdemes volt-e kiszedni bármelyiküket.

Viszont nagy örömmel jelentjük be, hogy megérkezett az újabb csapat az elmúlt hét legjobbjaiból. Igazán színes lett ezúttal is a paletta, valljuk be, de egy dolog mellett nem szabad elmennünk: nézzük meg az előrejelzéseket, majd vessük össze, hogy mekkora változás is állt be ahhoz képest, ami érkezett ma este.

SAF Harrison, Twitter felhasználó arról ismert, hogy mindig részletes grafikákkal örvendeztette meg követőit a játékkal kapcsolatosan. Ezúttal a TOTW 10 előrejelzése volt terítéken, amit az Elitage & Donk Trading-el karöltve próbáltak megjósolni. Íme, így néz ki az elképzelésük szerint a csapat:

 

Van itt minden, 89-es Kroos, 87-es Rodri, 91-es Mané, de még 91-es Kanté is. Na, de lássuk, mit is hozott nekünk ezúttal az EA általi csapat:

Nos, átfedésből van bőven, itt van Mings, Felipe, Berghuis, Bonucci, Stindl, de Hrádeczky helyett Trapp kapott szerepet a csapatban, illetve a legjobban várt lapok közül van kis hiányosság, hiszen Mané és Rodri sem kapott helyet, viszont befutott sikeresen Kanté 91-es lapja, valamint Kroos 89-es kártyája is, ráadásul újabb hőn áhított lap is született így, ugyanis Lionel Messi is benne van a csapatban, egy 94-es lappal!

Részünkről szívből jön a gratuláció a játékosoknak, nektek pedig szerencsés pack opening-et kívánunk!

Ti nyitottatok már valakit a csapatból?

 

Ezt olvastad már?

Javítás kéne, de sürgősen! – Íme 5 vicces bug a FIFA 22-ből

 

×