Egy humanoid robotokat készítő vállalat nagyon sok pénzt fizetne azért, hogy használhassák valaki fizimiskáját és orgánumát.

Európa és Oroszország egyik legnagyobb robotgyártó vállalata, a Promobot hajlandó lenne 200.000 dollárt, vagyis több mint 65 millió forintot fizetni annak a vállalkozó szelleműnek, aki hajlandó örök használatra odaadni nekik az arcát és a hangját.

Túl sok feltételt nem nagyon fektettek a jelentkezők elé, ugyanis minden 25 évnél idősebb kedves arcú és hangú ember jelentkezését várják a világ bármely részéről – nemtől és rassztól teljesen függetlenül. A jelentkezést azonban tényleg érdemes többször is átgondolni, hiszen az apróbetűs részben az örökké, a bármire, és a bármikor is szerepel.

Megijedni szerencsére nem kell (ugye?), ugyanis a vállalat szerint a humanoid robot-asszisztenst bevásárlóközpontokban, szállodákban és hasonló területeken fogják csak alkalmazni. Ez nagyjából azt jelenti, hogy szexrobot nem készül belőle, bár a szerződés szerint akár azt sem lehetne kifogásolni.

Ha valaki érdeklődését esetlen felkeltette volna a kicsit sem ijesztő Terminátoros álláshirdetés (korábban ők csinálták meg a robot Arnold arcát is, amiért az ex-kormányzó beperelte őket), akkor EZEN a linken adhatja le a jelentkezését.

 

×