JGOD felfedte a titkát.

Rengeteg Warzone játékos készül már a Call of Duty: Vanguard fegyvereit szintezve a decemberi megjelenésre. Sajnos egy héttel csúszik az első közös szezon elstartoltatása és az új pálya érkezése, ám mit sem fog ez levonni azok élvezeti értékéből. Az egyik legnagyobb tudással rendelkező COD tartalomgyártó, JGOD a napokban fel is fedte, hogy milyen módszerrel fejleszthetjük fegyvereinket a leggyorsabban.

Irány a zombi mód!

 

Maga a módszer eléggé egyszerű és célravezető, ám JGOD elmondása alapján is meglehetősen unalmas. A módszer lényege, hogy beugrunk zombi módba, majd körülbelül 35 zombi meggyilkolása után kilépünk és ismét elindítjuk a hentelős játékmódot. Ekkor kapjuk a legtöbb XP-t adott idő alatt jelenleg a Call of Duty-ban. Ha mellé XP tokent is eldurrantunk, akkor jelentősen gyorsíthatunk még a folyamaton, 8 óra alatt JGOD 3 pisztolyt szintezett fel.

Természetesen azoknak sem kell csüggedniük, akiknek nincs meg a Vanguard játékmód, ám tény, hogy így majd a Warzone játékmódjaiban kell nekiállniuk a fegyvereink fejlesztésének. A csúszással együtt sem kell már sokat várnunk, alig két két és indulhat a gyilkolászás Caldera szigetén.

Biztosra akarsz menni? – Így szereld fel a Warzone 5 legjobb fegyverét

×