Az apropó nem más, mint a Valorant Champions.

Annak ellenére, hogy a Riot Games világosan kihirdette kedd délután az egy hetes pihenőjüket, mégis érkezett egy aprócska hotfix Valoranthoz. Teljes értékű frissítésnek valóban nem hívhatjuk, de volt már, hogy hasonló kaliberű csomag saját verziószámot kapott. Rengeteg kozmetikai tárgy érkezett a játékba, a Valorant Champions apropója kapcsán.

Ingyenes playercardot is kaptunk ajándékba!

 

A fenti kártya mellett pedig egy Spray-t és egy Gun Buddy-t is behúzhatunk majd decemberben a Champions meccseket megtekintve.

 

Ami ennél is izgalmasabb lehet, az a Valorant Champions Bundle, mely egy kiváló Vandal skinen és egy karambiton kívül extra playercardokat is tartalmaz. A felhasználók megítélése szerint mind kinézetileg, mind pedig animációját tekintve ez lett a Valorant egyik legszebb melee skinje. A Vandal skin erősségét nem is maga a festés, hanem a Finisher animációja és a hozzá tartozó hang és vizuális effektek adják, ismét kitettek magukért a designerek.

 

A fenti videóban közelebbről is megnézheted a skineket, in-game is volt lehetősége kipróbálni azt a Hitbox csapatának. A csomag ára 6264 VP lesz majd, ám ennek fele a csapatokhoz vándorol majd. Limitált ideig lesz megvásárolható és nem tér vissza sem a Store-ba, sem a Night.Market szekcióba. 

Hamarosan jöhet is a nerf? – Túl erősre sikerülhetett Chamber ultija

Mit szóltok a csomaghoz?

×