Úgy tűnik, hogy nem csak a légpárnás szorul átdolgozásra a Battlefield 2042-ben. A páncéltörőt még egy sima fegyver is könnyen legyőzi.

A Battlefield 2042 jelenleg nem a legjobb játék, legalábbis ami a járműveket illeti. Példának okáért ott van a légpárnás esete, ami egyértelműen túl OP, és még a falon is képes mászni. A fejlesztők egyébként már bejelentették a nerfet. Közben a játékosok szép lassan tesztelik a játék egyéb aspektusait is, így most egy újabb érdekes tényre derül fény.

Még egy sniper fegyver is erősebb a tank ellen, mint a rakétavető.

A játékban jelenleg két rakétavető van: a Recoilless M5 és az FXM-33 AA Missile. Ezek közül az első a szárazföldi, a másik a légijárművek ellen készült. A játékosok pedig nem éppen elégedettek az M5 sebzésével, ami például a tankokat illeti. A Redditen valaki videót is készített arról, hogy a  NWT-50 sniper rifle gyorsabban felrobbantja a tankot.

A proper balance. NWT-50 outclasses M5 Recoilless by a mile. from battlefield2042

 

 

Amint a videón is látható, az M5-nek három lövésre van szüksége ahhoz, hogy a tankot teljes HP-ról 1-2 HP-ra csökkentse. Ez 13,97 másodpercet vesz igénybe. Az NWT-50 esetében viszont négy lövést kell leadni ugyanarra a helyre, hogy teljesen megsemmisítsük a harckocsit – ez 7,8 másodpercet vesz igénybe.

Rendben van ez így?

A páncélautó nerfről olvastál már?

Jobb később, mint soha – Így nerfelik a légpárnást a Battlefield 2042-ben

 

×