Egy szivárogtató azt sugallta, hogy az Activision éves CoD megjelenési ciklusa véget érhet, és fontolóra veszik a hosszabbított ciklusok bevezetését.

Minden évben megjelenik egy új Call of Duty játék, több stúdió felváltva hozza ki az új játékot. Egy új szivárgás azonban azt a merész állítást tette, hogy az Activision a megjelenési ütemterv és modell megváltoztatásán gondolkodik.

Az már megszokottá vált, hogy minden év novemberében megjelenik egy új CoD-játék, és a Treyarch, a SGH és az Infinity Ward felváltva, vagy néha együttműködve fejleszt egy új játékot. 2019-ben jelent meg az IW Modern Warfare rebootja, 2020-ban a Treyarch Black Ops Cold Warja, idén pedig a Sledgehammer Games Vanguardja.

A pletykák szerint a Modern Warfare 2 már 2022-re készül, de az Activision hozzáállásától függően lehet, hogy az MW2-től kezdve változtatnak a megjelenési politikájukon.

Úgy tűnik, manapság rengeteg a szivárgás, az emberek rengeteg információt tudhatnak meg a projektekről és tervekről, amelyek közül sokról kiderül, hogy igaz. Az új Call of Duty pletyka a kiszivárogtató Ralph-tól származik, aki nemrég azt állította, hogy a bejelentett Modern Warfare 2 Multiplayer remasterét törölték, és úgy gondolja, hogy az éves kiadásokat újragondolják.

 

Egy friss tweetben egészen egyszerűen így fogalmazott: „Az Activision állítólag tárgyalásokat folytat a Call of Duty éves megjelenéseinek meghosszabbításáról”.

Mint minden szivárgást, ezt sem szabad biztosra venni.

Mivel a pletykált 2022-es Call of Duty: Modern Warfare 2 cím még mindig potenciálisan egy, de lehet, hogy két év múlva érkezik, a dolgok még változhatnak, és azt javasoljuk, hogy ezeket az állításokat kezeljétek fenntartásokkal. Továbbá, tekintve, hogy ez mennyire megváltoztathatja a Call of Duty-t a jövőben, azt is erősen javasoljuk, hogy várjuk meg a hivatalos megerősítést az Activisiontől, mielőtt feltételezzük, hogy ez lesz a CoD iránya a jövőben.

Ám szerintem ez egy tökéletes döntés lenne az Activision részéről. Egy sokkal érdekesebb és összeszedettebb játékot kaphatnánk, és nem kéne évente 60 vagy 100 dollárt kipergetnünk egy „klónért”. Valószínűleg a Warzone hatalmas sikere miatt gondolják úgy, hogy érdemes lenne a játékokat csak kétévente kiadni, mivel a WZ maga elegendő a bevételekhez.

Mit gondolsz, helyes döntés lenne, ha nem évente jelenne meg új Call of Duty?

Amúgy ez is durva: Kivégzik az Activision Blizzardot – Már a Nintendo is páros lábbal szállt beléjük

Kivégzik az Activision Blizzardot – Már a Nintendo is páros lábbal szállt beléjük

 

 

forrás: CharlieIntel

×