Gigászi hülyeség lenne az Amazon Prime mellé december hónapban teljesen ingyen adott játékokról lemaradni, főleg, hogy nem egy kult-klasszikust adnak ajándékba.

A novembert sem aprózta el túlzottan az Amazon, amikor a Prime előfizetése mellé adott ingyenes játékokat válogatta össze, hiszen olyan játékokat húzhatunk be még pár napig, mint a Control, a Dragon Age: Inquisition, vagy a Rise of the Tomb Raider. Ez a lendület pedig nagyon úgy néz ki, hogy decemberre is kitart, és a nem kevesebb, mint kilenc ingyen játék közé nem egy nagyobb címet sikerült becsempészni.

December 1-től egész hónapban – Prime előfizetéssel a zsebünkben – ingyen a játéktárunkhoz adhatjuk például az egyik legjobb Need for Speedet, ami valaha készült, a Hot Pursuit-ot, és annak is az egyébként egészen korrektre sikeredett remasterelt kiadását.

A másik ingyenes klasszikus, amit vétek volna kihagyni a Stubb the Zombie in Rebel Without Pulse, amiben egy holtjából feltámadt ingatlanossal kell bosszút állnunk többek között úgy, hogy mindenkit zombivá változtatunk. A kult-klasszikusok sorának itt még nincs vége, ugyanis a csomagba került a Tales of Monkey Island teljes kaland is, amit szintén bűn volna kihagyni a téli leállásban, meg amúgy is.

Mindezeken túl decemberben teljesen ingyen megkapjuk még a Frostpunk, a Youtubers Life, a Football Manager 2021, a Morkredd, a Journey to the Savage Planet, és a Spellcaster University játékokat is. Mindezek mellett néhány online játékban is kapunk néhány ajándékot, amit a Prime Gaming felületén és alább a videóban mind-mind le lehet majd csekkolni.

 

×