Nem rossz ötlet, valljuk be.

A Halo Infinite multiplayer módja 6 évvel a Halo 5 megjelenése után startolt el, november 15-én. Ráadásul a többjátékos módot teljesen ingyen játszhatják a felhasználók, a kampányért természetesen majd fizetni kell, bár Game Pass belépővel az sem lesz túl nagy kiadás. Több kompetitív játékos is meglehetősen pozitív visszajelzésekkel szolgált a Halo-val kapcsolatban.

Van egy beállítás, amiért szinte könyörögnek a Vanguard játékosok!

Can we PLEASE get this Halo Audio setting in vanguard.. from CoDCompetitive

Kis túlzással minden egyes nap megjelenik a fentihez hasonló poszt a játék subredditjein, talán nem is véletlenül. Pedig a funkció nem új találmány és nem is neveznénk annyira nehezen megvalósíthatónak sem. Ez pedig nem más, mint az environmental effects beállítás.

Azt hiszem nem nehéz kitalálni, hogy mire jó a csúszka. A játékosok egy 0-10-ig terjedő skálán szabadon beállíthatják, hogy milyen mértékben szeretnék hallani a környezeti zajokat. A Vanguard játékosok egy része szerint a különböző szél és környezeti hangok vagy épp a pályaelemek leesésének hangja inkább zavaró, mintsem kellemes. A másik oldal ezzel nem ért egyet, szerintük ez csak hozzáad a harc atmoszférájához. Az biztos, hogy egy ilyen csúszka megjelenése nem ártana ennek a tábornak, míg a másikat jelentősen segítené.

Ti elfogadnátok egy ilyen beállítási lehetőséget?

Íme a pisztolykombináció, mellyel mi lehetünk Shipment királyai

×