Új kedvcsinálóval jelentkezett a Pókember: Nincs Hazaút, amiben egy csomó ismerős arcot láthatunk viszont teljesen új jelenetekben.

Már egy hónapra sem vagyunk a Marvel-moziverzum legújabb és az utóbbi idők legvártabb filmjének, a Pókember: Nincs Hazaút premierjéig, ami várhatóan első Marvel-moziként nyitja meg a kaput a multiverzum végtelen lehetőségei előtt.

A Nincs Hazaút promója azonban meglehetősen későn indult be, melynek több oka is volt, kezdve a koronavírus okozta bizonytalansággal egészen a Disney-Sony egyet nem értésig, ezért is kellett olyan sokat várni a második kedvcsinálóra is. Most már viszont teljesen biztos, hogy december 17-18-án bemutatásra kerül Pókember eddigi legnagyobb kalandja, amiben elég nagy esély van arra, hogy mindhárom ikonikus pókfej feltűnik majd.

Őket azonban nem láthattuk az alig egy hete bemutatott előzetesben, és sajnos a mai legújabb rövid kedvcsinálóban sem tűnnek fel. Pedig az alig 30 másodperces spotban szinte csak új jeleneteket látunk, melyekben feltűnik mindenki kedvenc J.Jonah Jamesonja, a mindig vicces Happy, de vethetünk néhány kósza pillantást (a szerencsére teljesen átalakított) Elektróra is.

 

Menő Pókemberes cuccokat keresel? Akkor ne felejts el benézni a LEET Shopba!

 

×