A korábbi években is előfordult már, hogy a játékba kerültek olyan védők, akik nagyon sok meccsen törtek borsot az orrunk alá. Idén a világbajnok francira CB-re esett a készítők választása.

Az EA úgy látszik bővíti a meta-játékosainak listáját, akikkel hosszú ideig el lehet majd lavírozni a játékban. Védők esetében olyan kulcsfontosságú értékeket emeltek meg, amikkel igazán erős lapokat hoztak létre. Tavalyi évben ilyen volt például Joe Gomez Rare Gold lapja, aki idén is a cheap meta playerek egyike.

Idén újabb taggal bővült a képességeik miatt kevésbé kedvelt játékoslapok listája, az újonc nem más, mint.

Presnel Kimpembe

Kimpembe 83-as CB lapja jelenleg is közel 30 000 Coin-ba kerül Market-en és játékosok visszajelzése alapján igencsak sokaknak szemet szúr, hogy egyszerűen nem lehet mit kezdeni ellene. Az egyik ilyen vélemény a fawwaznaeem nevű Reddit-felhasználó, aki a következőket írta:

Az EA-nak valóban át kell néznie Kimpembe kártyáját, és el kell ismernie, hogy elrontotta.

Hogy van az, hogy egy 83-as besorolású CB szó szerint megolvaszt minden lehetséges előrelépést a játékban. A szó szoros értelmében mindenkit lenyom, ha nem tud, jönnek a hibás szerelései hátulról. És még csak ne is kezdj bele a normális szerelésbe, mert nem csak elveszi tőled a labdát, hanem le is küldi a játékosodat, így nincs mód arra, hogy visszaszerezd. Ez a kártya egy anomália a játékban, az EA-nak tényleg át kellene néznie, vagy esetleg erősebbé tenni a támadókat ellene… mert ha szó szerint el tudja küldeni az OP játékosokat, mint például a SIF Vinit egy másik bolygóra, akkor tényleg kíváncsi vagyok, hogy van-e ellenfele ennek a szörnyetegnek.

Nos, ha valóban ilyen pusztítóra sikeredett Kimpembe lapja, akkor az EA-nek 2 választása van: vagy foglalkozik ezzel a problémával és tesz valamit a bosszankodó és elkeseredett játékosok érdekében, vagy hagy mindent úgy, ahogy van és további haragosokat gyűjt, mindenki másnak pedig marad a reménykedés, hogy a kisorsolt ellenfél csapatában nem szerepel ez a „szörnyeteg”.

Ti mit gondoltok? Lesz változás, vagy marad minden ugyanígy? 

×