Sokszor esett már szó nálunk a taktikákról, az éppen megszerezhető játékosokról, statisztikákról. Most nézzük, milyen mezben mutat jól igazán a csapat.

A FIFA 21 után idén már abból a szempontból is hozott újítást számunkra a játék, hogy Ultimate Team módban az eladható mezek Quick Sell ára nagymértékben emelkedett, ezáltal kicsit hozzá lehetett tenni a meglévő zsetonhoz. Viszont ha nem minden esetben kerültek eladásra, akkor van egy jó hírünk: lehet, hogy közte van a legmenőbb mez!

A THE LOADOUT nevű internetes oldal összeállított egy 5-ös listát arról, hogy szerintük melyik az 5 legjobb mez a játékban, ezt hoztuk el most nektek.

Inter Away Kit

Ez a mez a legmenőbb a FIFA 22-ben. Hogy miért? Egy kék kígyó próbál utat törni, körbe a mezen. Na, pont ezért.

 

Barcelona Away Kit

Míg a Barca hazai meze sok kívánnivalót hagy maga után ebben a szezonban, a vendég verzió egyedülálló színe miatt az egyik legkívánatosabb a FIFA 22-ben. Bár hiányoznak belőle a szaggatott minták, a megszakítás nélküli lila készlet azért tényleg valami.

 

LAFC Home Kit

Íme az egyik olyan példa, amelynél a szponzor túl vicces ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Bár a teljesen halvány arany hazai változat tervezési szempontból nem valami különleges, a mellkason lévő szponzor tökéletes arra, hogy az ellenfeleidnek „flex-elj”…

 

Kaizer Chiefs Away Kit

A FIFA egyik legikonikusabb nevű csapatának van egy ütős meze a FIFA 22-ben is. A Kaizer Chiefs idegenbeli öltözete fekete, rajta narancssárga repedés mintával. Ez egy egyedi és mutatós cucc az Ultimate Team csapatod számára.

 

PSG Away Kit

Ez a FIFA22 legletisztultabb készlete? Valószínűleg. Az alapszín fehér, ehhez jön hozzá a fekete és rózsaszín kombináció. Ez a PSG vendég mez az egyik legkedveltebb a FIFA 22-ben.

AJAX 3rd Kit

Szereted egy kicsit Bob Marley-t? Az Ajax harmadik számú mezét ez a feeling jellemzi. A felső rész három kis madarat tartalmaz a hátulján. Ez az elsősorban fekete készlet tökéletes kontrasztot biztosít a listán szereplő mezek többségéhez.

 

Nyilván ezeken kívül még számos olyan mez van, amelyik menőn mutat a csapaton, ilyenek például a különböző képzőművészek, zenészek által megálmodott, vagy az e-sport csapatok ihlette szettek is.

Neked melyik a kedvenced?

Ezt láttad, már? Nagyon durva, de egy egy vulkán tövében építik fel a világ legelső Bitcoin városát

Egy vulkán tövében építik fel a világ legelső Bitcoin városát

 

Forrás: www.theloadout.com

×