Az Arcane a harmadik felvonásban is megtartja a pozícióját.

A Riot Games League of Legends-ihlette animációs sorozata, az Arcane rekordokat döntött a Netflixen az első felvonás megjelenése óta. A második felvonás után a sorozat több mint 50 országban vezette a streamingplatform legnézettebb kategóriáit, és a csúcspontot jelentő utolsó felvonás után a sorozat megőrizte helyét a platform csúcsán.

A Flixpatrol statisztikai weboldal szerint az Arcane a világ legnézettebb Netflix-sorozata, olyan nemzetközi szenzációkat előzve meg, mint a Hellbound, a Cowboy Bebop és a Squid Game. November 21-én az Arcane még mindig a legnézettebb sorozat 34 országban, és

a top 10-ben van a közel 90 országban.

A Riot Games első teljesen animációs sorozata a rajongók dicsérete mellett a kritikusok elismerését is megkapta. Az Arcane a Rotten Tomatoes-on tökéletes, 100 százalékos értékelést kapott, az IMDB-n pedig lenyűgöző, 9,4-es pontszámot.

Az Arcane hirtelen sikere és felemelkedése máris indokolta a második évad elkészítését. A Riot Games vezérigazgatója, Nicolo Laurent bejelentette, hogy alig néhány órával az utolsó felvonás megjelenése után máris megkezdődött az Arcane második évadának gyártása.

Az Arcane a Riot Games egyik legnagyobb és legsikeresebb projektje volt az elmúlt évben, amely új játékosok hullámait hozta be a már meglévő címeibe. A Riot Games megalkotta a kevés, jól sikerült videojáték-sorozatadaptáció egyikét, és most a történet továbbfejlesztésére törekszik.

Te várod már a második évadot?

Hivatalos: Már készül is az Arcane második évada

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×