Az utolsó kvalifikáción Sk1nzor-ék bizonyultak a legjobbnak, a Lenovo Legion Honvéd pedig ismét a döntőben hasalt el.

Hétvégén rendezték a 9 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság harmadik fordulóját, így szombaton a 3 millió forintos League of Legends verseny harmadik, egyben utolsó nyílt kvalifikációja is terítékre került.

 

A harmadik selejtezőn összesen harminckét csapat vett részt, a döntőt pedig a Wonder Stag Esports és a Lenovo Legion Honvéd játszotta. Íme a végjáték eredményei:

  • Lenovo Legion Honvéd 2-1 SBOJ (BO3, elődöntő)
  • WSE 2-0 Xenex Esport (BO3, elődöntő)
  • WSE 2-0 Lenovo Legion Honvéd (BO3, döntő)

Ezzel a Wonder Stag Esports lett a harmadik csapat, amely selejtező útján kiharcolta a részvételt a MEK Final Four szakaszában. Sk1nzor és csapata a Team Plague, a Bing chilling (WSE Yellow) és a KMK Esports mellé csatlakozik, ezzel végleges lett a négyes torna mezőnye. A Bing chilling a továbbiakban WSE Yellow, míg a most bejutó WSE felállás WSE White-ként folytatja a Final Four-ban.

A harmadik selejtező több mint nyolc órás élő közvetítését teljes egészében visszanézhetitek a Leet Esport csatornájánEddie és Knaksz kommentálásával.

A harmadik kvalifikáció befejeztével teljessé vált a MEK LoL Final Four mezőnye, íme a négyes torna résztvevői:

  • Team Plague (meghívott)
  • Bing chilling / WSE Yellow (első selejtező győztese)
  • KMK Esports (második selejtező győztese)
  • Wonder Stag Esports / WSE White (harmadik selejtező győztese)

Final Four torna november 27-én, szombaton indul útjára, mégpedig double-elimination (felső és alsó ágas) rendszerben, BO3-as mérkőzésekkel. A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek.

Szombaton tehát ismét találkozunk, sok szeretettel várunk mindenkit!

×