A DICE megerősítette, hogy nagyobb nerf érkezik a Battlefield 2042 légpárnásához, miután a rajongók nem kicsit OP-nek találták a járművet.

A Battlefield 2042 november 19-én végül megjelent, ám sajnos rengeteg rajongó volt elégedetlen a megjelenéssel. Ez persze meg is látszik a Steam értékeléseken, a DICE játéka rögtön a legrosszabb játékok közé került. A fejlesztő azonban igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy helyrehozza a játék hibáit. Így most kicsit belenyúlnak a járműmechanikába.

Végre kezdenek valamit a falramászó légpárnás járművel is.

A játékosokat is ledöbbentette az LCAA légpárnás jármű ereje, arról nem is beszélve, hogy képesek felhajtani a függőleges falakon. Természetesen ez nem igazán jött be a játékosoknak, így a DICE most bejelentette, hogy érkezik a nerf.

„Az LCAA légpárnást könnyebb páncélzattal szerelik fel, kevesebb HP-je lesz és fegyverek egy része is gyengébb lesz. Figyelemmel kísérjük az eredményeket a jövőbeli változások érdekében” – írta a DICE.

Röviden: az ellenfelek innentől sokkal könnyebben megsemmisítik, és sokkal kisebb tűzerőre képesek. Reméljük, hogy ezek a nerfek a játék ezen részét végre rendbe rakják. Ha minden igaz, a változás ezen a héten hétvégén várható, tehát valamikor november 26. körül.

Erről olvastál már? A Battlefield 2042 kegyetlen sok negatív értékelést kapott:

A Battlefield 2042 a Steam egyik legtrágyább játéka valaha

 

 

×