Tegnap este a Foundations kártyák újabb taggal bővültek: megérkezett a portugál bajnokságban játszó francia csatárnak, Simon Banzának a speciális lapja. Mivel állunk szemben?

Simon Banza, a portugál bajnokságban szereplő FC Famalicão csapatának francia nemzetiségű csatára. Ő kapott ezúttal SBC-ből megszerezhető Squad Foundations speciális kártyát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Első ránézésre nem néz ki rossz lapnak, 4* Skill Moves-t és 4* Weak Foot-ot kapott. A kedvcsinálás érdekében mi a kártyához leggyakrabban használt Engine Chemistry Style-t adtuk hozzá, így a következő adatok jöttek ki:

Gyorsaság, valamint labdavezetés/labdakezelés szempontjából így jókora boost-ot kapott, talán a liga-link mellett az Agility-Balance lehet a gyenge pontja a játékosunknak, de a korábban említett Chemistry Style lehetővé teszi a probléma orvoslását, viszont a többi számot elnézve úgy tűnik, nagyon nem lőhetünk vele mellé. Remek választás lehet, ha valaki a Target-Man csatárokat szereti.

Nagyon nem is zsebbe nyúlós a 2 SBC küldetés teljesítése, kb. 70 000 Coin-ra van szükségünk az abszolváláshoz és már meg is szerezhetjük Banza lapját. Részünkről egy abszolút ajánlott kártya.

Ti kiszedtétek már?

Ezt vágod? Így készülnek Amerikában az új Intel processzorok – Gyárlátogatás:

Így készülnek Amerikában az új Intel processzorok – Gyárlátogatás

 

×