Egy Airbnb tulajdonos megálmodta minden gamer álmát.

Szerintem minden gamer azon álmodozik, hogy egy tökéletes kuckót építsen magának, ahol a kedvenc játékaival játszhat. Szerintem ennek az álomnak a lángja soha nem alszik el egy igazi kocka szívében, lehetsz fiatal, vagy akár középkorú tuti álmodoztál egy ilyen szobáról.

Most ez az álom megvalósítható egy Airbnbnek hála!

Minden szobát más-más játékról (Pacman, Pokemon, Space Invaders, Super Mario és mások) mintázták, és az egyik szobát az összes klasszikus társasjátéknak (mint Monopoly, Scrabble, Trivial Pursuit, Guess Who, Taboo, Jenga stb.) szentelték, így ezt az élményt nehéz lesz elfelejteni. Remek választás egy kis nosztalgiára vágyó felnőtt játékosoknak, vagy kisgyermekes családoknak.

A nappaliban található az eredeti PlayStation 1 és SNES, valamint a Nintendo Entertainment System, a Sega Mega Drive és az Atari Flashback új HD mini változatai.

Továbbá egy nagyon menő, régi stílusú arcade szekrény 1299 beépített klasszikus arcade játékkal és egy GameBoy Colorral!

Ülj be a masszázsfotelbe, és élvezd a több mint 30 eredeti PSX játékot!

Waka Waka Waka Waka: Pac-Man témájú hálószoba.

A Pokemon-témájú szobában háromágyas emeletes ágy, egy Nintendo 64 (Pikachu kiadás).

Pokeball fal, egy Eeveelutions szőnyeg és egy nagy Snorlax babzsák!

Egy Space Invaders-témájú egy ágyas szoba.

Ebben a szobában játszhatsz a kedvenc klasszikus társasjátékaiddal a 90-es évekből!

Még a konyhának is van témája, még pedig a Lego!

Hatalmas Lego fal, ahol a vendégek kiélhetik a kreativitásukat.

Ez aztán egy egyedi Airbnb. Soha nem láttam hasonló stílusú szállást, pedig az évek alatt rengeteg lakásban voltam itthon is. Ám biztos, hogy ez a szállás nem túl átlagos, így nem mindenkinek való.

Azóta sajnos a koronavírusnak „köszönhetően” az Airbnb bezárt, de ha esetleg újra üzembe kerülne akkor ITT megtalálod az instagramjukat.

Neked melyik szoba tetszett a legjobban?

Videó: Dolgok, amiktől kiégnek az idegeid a videojátékokban

×