A Warzone őrült új LTM-je, az „Operation Flashback” a játékosok új kedvence, és egyszerűen nem tudnak betelni vele.

A Vanguard megjelenése a Caldera térképpel a Warzone új korszakát hozza el, de egyben a Verdansk végét is jelenti. Az Operation Flashback LTM Verdansk néhány szebb pillanatát ünnepli, és a játékosok nagyon élvezik. Az LTM egy utolsó hurrá, mielőtt Verdansk örökre eltűnik, és helyébe a Warzone Pacificben Caldera lép, és visszahoz néhány klasszikus játékelemet.

Ritkán fordul elő, hogy egy LTM-et a CoD közösség többsége élvez, de jelenleg úgy tűnik, hogy az Operation Flashback esetében ez a helyzet.

Egy Reddit-felhasználó a Warzone subredditen azt mondta: „Beszélhetnénk az Operation Flashbackről?„, és felsorolta annak legfontosabb változásait: Modern Warfare floor loot, Bunkerek, Keycardok és Nakatomi Vault.

Can we talk about operation flashback? from CODWarzone

„Ez a mód olyan véletlenszerűséget és a szórakozás hoz, amit ebben a játékban egy ideje éreztem. Nem igazán veszek részt a játékon belüli új eseményekben minden egyes zónával, de még mindig rendkívül élvezetesnek találom. Elgondolkodtat, hogy miért nem csináltak valami ilyesmit korábban”.

A bunkerek egy időben hatalmas dolognak számítottak a Warzone-ban, és a Nakatomi Vault is egy rendkívül népszerű helyszín volt, ahová a játékosok megpróbáltak bejutni a rengeteg pénz és a Specialist Bonus miatt.

Nem csak ez, de az Operation Flashback számos furcsa és kaotikus forgatókönyvvel rendelkezik, amelyek minden egyes kör szűküléssel megtörténhetnek, beleértve a szokásos Public Eventek sorát a műholdak lezuhanásától a Juggernaut ládákon át egészen a Specialist Tokenig.

„Ez a legjobb mód, ami valaha is volt. Abszolút káosz. Mindig történik valami. Őszintén szólva, ha megtartanák ezt a módot, az igazán felélénkítené az érdeklődésemet iránta. Annyira szórakoztató.”

Mivel a Vanguard és a Warzone 1. szezonjának indulása késik, ez azt jelentheti, hogy a játékosok tovább élvezhetik az Operation Flashbacket.

Hivatalos: Késik a Warzone Pacific map & a Vanguard Season 1

 

Neked tetszik az új játékmód?

forrás: CharlieIntel, Reddit

×