Az Activision extra lépéseket tesz a csalók megelőzése érdekében, és egy újabb népszerű Warzone csaláseladót záratott be.

A csalók a játék kezdete óta tombolnak a Warzone lobbikban, ez egyáltalán nem változott. A különböző cheat-értékesítők olcsó hackeket, sőt ingyenes próbaverziókat is kínáltak a gyenge játékosokoknak, akik nem tudtak megtanulni játszani.

Azonban a csalásválság vége, ami miatt sokan elvesztették a Warzone iránti szeretetüket, talán már nincs túl messze.

Miközben az Activision az utolsó előkészületeket végzi a Warzone következő évi tartalmának bemutatására, amely egy vadonatúj térképet és a RICOCHET csalásgátló bevezetését is magában foglalja, egy újabb nagy csaláseladót számoltak fel.

November 19-én a népszerű Golden Gun Discord szerver – amely a csaláseladásról ismert – moderátorai elárulták, hogy az Activision felvette velük a kapcsolatot.

Az Activision azt állítja, hogy a Golden Gun megsértette a ToS-üket. Ennek eredményeképpen a cheat-értékesítők a jövőben nem támogatnak és nem fejlesztenek többé cheateket egyetlen Activision-játékhoz sem.

„Az Activision kapcsolatba lépett a Golden Gun adminjaival, és azt állította, hogy a Golden Gun megsérti a szolgáltatási feltételeiket. Ennek eredményeképpen a Golden Gun a továbbiakban nem támogat semmilyen Activision terméket, és leállítja a fejlesztést” – árulták el a cheat-értékesítők.

A közlemény azt is hozzátette, hogy az indoklásnak semmi köze a RICOCHET anti-cheat közelgő megjelenéséhez, és ez csak egy jogi kérdés.

A Golden Gun bejelentése alapján úgy tűnik, hogy az Activision jogi lépéseket fog tenni ellenük, hasonlóan ahhoz, amit más eladókkal is tette. Októberben a francia X22 oldal kapott jogi felszólítást az Activisiontől, ami gyakorlatilag a működésük leállítására kényszerítette őket.

A Golden Gun weboldala most már inaktív, az üzenetet megjelenítve: „A Golden Gun leállította a fejlesztést és a működést az Activisionnel folyamatban lévő jogi ügyek miatt”.

Ez csodálatos hír, ám a munka még nem ért véget, hiszen annyi különböző csalás létezik már, hogy nehéz elkapni őket egyesével.

Vanguard x Warzone Season 1 – Ezek az új fegyverek érkeznek decemberben

Mit gondolsz, ha az Activision folytatja a különböző csalást fejlesztő oldalak bezárását a RICOCHET kombinációval, akkor mennyire lesz tiszta a Warzone?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/forrás: Dexerto

×