A Leet Youtube csatorna és a Huawei jóvoltából most pofonegyszerűen szerezhetsz új telefont, okosórát vagy fülhallgatót.

Nem tudom, tudjátok-e, de nemrégiben megjelent a Huawei AppGallery, mely a telefonos applikációk tárháza, ahol a legnépszerűbb és legfontosabb Androidos mobilapplikációkat töltheted le biztonságosan. Előnye, hogy a Huawei AppGallery-ban jóval olcsóbban szerezhetsz be egyes fizetős alkalmazásokat, mint más boltokban. Mindezt 50 százalékos kuponokkal vagy pontvisszatérítéssel. Ráadásul most a Black Friday alatt kínálnak majd hozzá kuponokat és akciókat.

A Huawei és a Leet Youtube csatorna akciójában pedig most Huawei telefont, okosórát vagy fülhallgatót is nyerhetsz.

 

Hogyan és mikor lehet nyerni?

A nyereményjáték november 21 és 29 között zajlik, ami alatt a Leet Hungary Youtube csatornán két videóban is látni fogsz Huawei termékeket. Az első videó már ki is került, melyben a legidegesítőbb dolgokról mesélünk, melyek folyton bekerülnek a videojátékokba.

 

Mit kell tenni?

A részvételhez két dolgot kell tenned.

Minden csatlakozó 2 nevezéssel indulhat a nyereményjátékon. Tehát mindkét videó alá kommentelhetsz, azaz két esélyed van. Az első nevezést a 11.21-én, a másodikat a 11.27-én megjelenő videó alá tudod leadni. A sorsolás során véletlenszerűen választjuk ki a nyerteseket.

Mit lehet nyerni?

A Játék során az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

Mikor lesz sorsolás?

A nyereményjáték nyerteseivel legkésőbb a jelentkezés lezárása után (11.29.) 2 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot a Discordon, és Youtube kommentben, üzenetben a nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatok felvétele céljából. A 9 nyertes felhasználónevét a Leet Hungary Youtube csatornán tesszük közzé.

A teljes szabályzatot ITT találod!

Sok szerencsét a játékhoz!

×