Amióta megérkeztek a FIFA 22-be a Squad Foundations lapok, napi szinten juthatunk hozzá jobbnál jobb játékosokhoz. A mostani illető jól elbújt, pedig nem kéne neki.

A Portugál első osztályban szereplő V. Guimarães játékosa, Rafa Soares is azok közé a szerencsések közé tartozik, aki Squad Foundations speciális lapot kapott, amit egy Milestones Objective teljesítésével szerezhetünk meg, akár egy meccs alatt is.

Ebben az egyik elképesztő az, hogy pofonegyszerű a küldetés teljesítése, hiszen csupán 8 olyan gólt kell lőnünk Squad Battle módban, amit min. félprofi nehézségi szinten játszunk, és mind a 8 a tizenhatoson kívülről kerül a hálóba. A másik pedig, hogy ez a küldetés egy másik megszerezhető játékos egyik részküldetése, illetve, hogy Rafa Soares lapján kívül ebben a küldetéssorozatban még egy harmadik kártya is bezsebelhető. Jó kis összeállítás, valljuk be.

Ha egy pillantást vetünk a kártya értékeinek alapállapotára, látni lehet, hogy nehéz dolgunk van, ha bele akarunk kötni. Kellőképpen gyors, agilis, jól fordul, és védő létére 80-as Long Shots és 92 Shot Power értékkel is rendelkezik! A statisztikájában hozzáadtuk a kártyához leggyakrabban használt Anchor Chemistry Style-t és igencsak fullos lapot kaptunk, íme (első kép: alap értékek, második: Anchor Chem. Style):

Pozicionálás szempontjából egy szerencsés választás lehet mindenki számára, hiszen kis kivétellel minden pozíción 80, vagy afeletti szinten pörög a lap. És hogy miért is érdemes őt akár előrébb is játszatni, arról beszéljen az alábbi videó, amit a 9ggolan nevű felhasználó töltött fel Reddit-re:

Wait, you guys play Rafa Soares at left-back?! from FIFA

Szóval, a mi részünkről abszolút ajánljuk, hogy pörgessétek a Milestones Objective küldetéseket, mert ilyen kincsekre is bukkanhattok.

Ti megszereztétek már?

×