A Call of Duty játékosok találtak egy hibát, ami akár teljesen tönkre teheti egy-egy kör élményét.

A játékosok imádják megszerezni a jobbnál jobb killstreakeket. Sokan jobban szeretik az alacsonyabb killekért járó egyszerűbb bónuszokat, mások pedig élnek halnak a végső killstreakekért.

Mostanában az utóbbit nem nagy dolog „kifarmolni”, köszönhetően a Dead Drop Field Upgrade hibájának, mely többször is megadja a játékosoknak ugyanazt a streaket.

A Dead Drop egy új Field upgrade, amelyet a Vanguardban vezettek be, ha használod, rögzíti az aktuális killstreak pontszámodat, és halálod után ott folytathatod, ahol meghaltál.

A Dexerto munkatársa Jacob Hale közzétett egy Twitter klipet ami bemutatja ezt a hibát, ahogy több Attack Dog killstreaket használ anélkül, hogy elérné a 10 kill követelményt.

 

Itt vannak a lépések, hogy sikeresen rekreáld a dolgot:

  • Használd a Dead Drop Field Upgrade-et, ha 1 killre vagy a legnagyobb killstreakedtől,
  • Szerezd meg a hiányzó killt,
  • Használd a killstreakedet,
  • Amikor meghalsz, 1 killre leszel a „mentett” killstreakedtől,
  • Használd újra a Dead Dropot,
  • Szerezz egy újabb killt, hogy újra megszerezd a streaket,
  • Ismételd meg újra és újra a korlátlan streakért.

Ez a glitch azért működik, mert a játék megtartja a killstreakedet, miután meghalsz, nem számít, hogy mi történik. Például, ha 10-es killstreakre mész, Dead Dropot használsz, és meghalsz, akkor a 10-es streakeden fogsz újraindulni.

Ha azonban újra használod a Dead Dropot, akkor a 10-es sorozatodat megmenti, annak ellenére, hogy csak a Field Upgrade miatt van ott. Ez egy végtelenített „killstreakhurok”.

A CoD közösség természetesen nem nézi ezt jó szemmel, ezért elképzelhető, hogy a fejlesztők hamarosan javítják a hibát. Érthető, mivel ezzel jócskán vissza lehet élni, és rendkívül OP az olyan térképeken, mint a Shipment és a Das Haus.

Szinte az összes fegyverhez hozzányúltak a fejlesztők – Vanguard frissítés érkezett

Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×