Megérkezett köreinkbe David Neres 88-as Squad Foundations speciális RW kártyája, lássuk, mivel is állunk szemben!

Napról-napra érkeznek a jobbnál-jobb lehetőségek, hogy remek játékosokkal bővíthessük a keretünket, ezúttal sincs másként: megérkezett az Ajax nagy reménységének, a brazil David Neres 88-as RW lapja, amelyet 2 db SBC teljesítésével érhetünk el.

Nagyjából 220 000 Coin invesztálással a küldetések teljesíthetőek, és a csapatunkban tudhatjuk a robbanékony brazil jobbszélső különleges lapját. 85 és 86 Rating-el rendelkező Squad-okra van szükségünk, tehát, ha meg akarjuk szerezni, akkor a fodder lapok hasznossá tehetik magukat ebben a helyzetben.

A Stat-okat kicsit boost-oltuk, hozzáadtunk egy Hawk Chemistry style-t, így az egyébként is gyors játékost felpörgettük, illetve a helyezkedést és a befejezést sokkal használhatóbbá tettük. A Dribbling értékek alkalmassá teszik arra, hogy egy gyorsan forduló és alkalmazkodó játékossal bővüljön a keretünk, a Physicality esetében pedig a Stamina kivételével mindegyikhez adott hozzá egy kicsit. 2 dolog van, ami az ellen szólhat – a rengeteg pozitívum dacára -, hogy kiszedjük a lapot: az egyik a 3* Weak Foot, a másik pedig a Holland Liga linkelés.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Részünkről egy abszolút ajánlott játékosról van szó, már csak az a kérdés, hogy In Game hogyan szerepel majd.

Ti már megszereztétek?

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×