Bár Shroud élvezte a Battlefield 2042-t, de ez nem akadályozta meg abban, hogy kifejtse a véleményét a játék hiányzó funkcióiról is.

Shroud a november 12-én indult korai hozzáférés óta eléggé belemerült a Battlefield 2042-be. Közel 50 órán keresztül streamelte, ezzel a legtöbbet streamelt játékává vált a héten.

Ez idő alatt megosztotta gondolatait a játék különböző aspektusairól, beleértve a játékmódokat, a járműveket, a játékmenetet és még sok mást. November 20-án a játék valós megjelenése után ismét kifejtette a véleményét,

 amelyben kritizálta a játékot, amiért nincs hagyományos scoreboardja.

Ahelyett, hogy az egyéni teljesítmény körül forogna, a Battlefield 2042 eredménytáblája a csapatok teljesítményére összpontosít. Olyan dolgokat tartalmaz, mint a squad killek, squad asszisztok, hogyan teljesít egy squad a többiekhez képest, és így tovább.

Azonban továbbra is tartalmaz egy olyan részt, amely az egyéni gyilkosságokat, haláleseteket, asszisztokat, elfogásokat, védekezéseket és egyebeket mutatja. Csak úgy tűnik, hogy úgy tervezték, hogy ez ne legyen a középpontban, és a Human Aimbot az-az Shroud felettébb nem rajong ezért.

Mielőtt a téma felmerült, Shroud kritizálta a játékot, hogy „nyers” állapotban van. „Valahogy elfelejtettem, hogy egy olyan játékkal játszom, ami esetlenebb, mint a New World” – mondta Shroud.

Aztán belevetette magát a konkrétumokba. „Ennek a játéknak még scoreboardja sincs. Nem tudom, mi a francot gondoltak. Nem tudom, ember. Úgy érzem, hogy ez a játék nagyrészt abból áll, hogy megpróbáltak innovatívak lenni, de ezt eléggé elszúrták.”

Shroud azonban elismerte, hogy a játék az aggályai ellenére is „játszható” és „szórakoztató”. Ennek ellenére nyíltan megmondta, hogy „nem tud hazudni” arról, hogy mit érez a játék jelenlegi állapotával kapcsolatban.

De miért nincs hagyományos scoreboard?

Sokan úgy vélik, hogy ez a rendszer azért van, hogy a rosszul teljesítő játékosok is jól érezhessék magukat a játék közben. Ez a felvetés valóban elég pontos lehet, főleg azért, mert a sokak által panaszolt bloomot is ezért hozták be a játékba.

Lövöm, de nem hal! – Ezért nem találod el az ellenségeket a BF 2042-ben

 

Remélhetőleg a Battlefield hallgat a közösségre és visszahozza azt, ami eddig is bevált. Sőt, remélhetőleg a bloomot is eltávolítják, mert ez így egyenesen szörnyű – szerintem.

Te mit gondolsz, melyik scoreboard a jobb? A régi jó megszokott, vagy az új csapat alapú?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×