Pár kattintás és indulhat a móka.

„Enjoy the Game”! – Ezzel a felkiáltással adta ki legújabb programját a Gigabyte, mely jelentősen megkönnyítheti a 12. generációs Intel processzorral rendelkező játékosok életét. Ahogy azt már korábban sejteni lehetett, az Intel az Alder Lake-ben elstartoltatta a Hybrid technológiát. Így a processzorkupak alatt találhatunk erős, de sokat fogyasztó és gyenge, de kevesebb energiával működő magokat.

Sok alkalmazás, játék azonban még nem készült fel ennek támogatására!

Egy kattintás és indulhat a móka!

Az első napokban kiderült, hogy a modern játékoknál használatos DRM védelem bicskája is eléggé beletörik az új architektúrába, rengeteg cím nem indul el. Ezen kívül bizonyos programok és akár teljesen ingyenes játékok is meglehetősen furcsán kezelik ezt a CPU felépítést.

Így amíg az Intel, a Microsoft és a többi gyártó nem nyújt teljeskörű megoldást a problémára, kénytelen volt a Gigabyte kiadni egy apró segédprogramot a felhasználói számára. A GIGABYTE’s DRM Fix Tool használata pofonegyszerű, a Park gomb segítségével letilthatjuk az E-magokat, játék után pedig az Unparkra kattintva ismét munkára kényszeríthetjük őket. Szép munka, Gigabyte! 

Ezt olvastad már?

Köszi Denuvo! – Legalább 32 játék nem fut az új Intel processzorokon

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×