Úgy tűnik, hogy a problémák és a rajongók véleménye olyan áradatot indított el, ami kiemelt helyre helyezte a Battlefield 2042-t a Steam történetében.

Nem igazán jött be a DICE és az EA számítása, legalábbis, ami a Steam értékeléseket illeti. A játék ugyanis nem sokkal a megjelenés után,

minden idők egyik legtöbb negatív értékelést kapott játéka lett a Steamen.

A Valve áruházában jelenleg 31 000 vélemény közül a többség „többnyire negatív” értékelést adott le a játékra, ami azt jelenti, hogy kevesebb mint 10 000 „pozitív” visszajelzés érkezett.

Ami a Steam szégyencsarnokot (Hall of Shame) illeti, ez az egyik legrosszabb értékelést elért játék, egészen pontosan a nyolcadik, a cikk írásának pillanatában. A valaha volt tíz legrosszabb játék egyike, csak a GASP, Identity, Spacebase DF-9, Kinetic Void, Az Uriel’s Chasm, a Flatout 3 és természetesen a Konami szégyenletes e-Football 2022 összesített pontszáma alacsonyabb.

„Szégyen” – panaszkodott egy szűkszavú kritikus.

„Az eredeti BF1942 óta minden PC-s Battlefield játékkal játszottam, és magabiztosan állíthatom, hogy ez a sorozat eddigi legrosszabb része” – tette hozzá egy másik.

A DICE a megjelenése előtt kiadott egy javítást a Battlefield 2042-höz, hogy megoldja a kritikus problémákat, és további két frissítés várható a következő hónapban.

„Amióta a Battlefield 2042 pénteken élesben elindult, durva összeomlásokat, szerverproblémákat és egész éjszakákat éltem át, amikor az egész lejátszhatatlan volt. Saját tapasztalataim szerint az Xbox Series X-en sokkal rosszabb” – írta egy játékos.

Szerinted jogos a játékosok véleménye, vagy javulhat még a játék?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×