A Call of Duty fejlesztői egy héttel elhalasztották a Warzone Pacific pálya és a Vanguard 1. évadának megjelenését.

A Warzone játékosai már ideje koptatják Verdansk terepét, szezonról szezonra megújult formában. Most, a Vanguard megjelenésével egy új, egzotikus térképre indulunk: Csendes-óceáni Calderára. Az új Warzone pálya iránti lelkes várakozás azonban megszakad egy kicsit, mivel a fejlesztők elárulták:

Késik a pálya és a Vanguard X Warzone Season 1 indulása.

Ahelyett, hogy az ígértek szerint december 2-án indul a Pacific és a Vanguard 1. évada, sajnos úgy tűnik, hogy az új elemek beépítése több időt vesz igénybe.

Így a megjelenés csúszik, csak december 9-én kapjuk meg az újdonságokat.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1461759071724441617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1461759071724441617%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fcall-of-duty%2Fcall-of-duty-warzone-pacific-map-vanguard-season-1-officially-delayed-1702834%2F

 

Egészen pontosan úgy néz ki a dolog, hogy azok számára, akiknek megvan a Vanguard, már december 8-án pörgethetik, mindenki más számára december 9-én lesz elérhető a teljesen új map, és ami a fenti ütemterv szerint azzal jár.

A fejlesztők egyelőre nem árulták el, miért halasztják el a megjelenést, de sejteni lehet, hogy a hatalmas változások beépítése talán több időt vesz igénybe. Ennek ellenére kevesen számítottak a késésre, így teljesen megértjük azokat is, akik szomorúak vagy épp csalódottak a késés miatt.

Nem árt tehát átírni a naptárakat. Te mit szólsz a késéshez?

Erről hallottál már?

Akcióban a Rendőrség: házkutatás és kihallgatás iRon Channel pedofil ügyében

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×