Elgondolkoztál már azon, hogyan nézhetnek ki a South Parkos kissrácok felnőttként? Ha igen, akkor most megnézheted, hiszen jön egy ilyen rész.

Igen, úgy néz ki, végre megnézhetjük, hogy hogyan képzelik el a készítők a négy főszereplő srácot felnőttként. Mindezt a South Park: Post COVID című részében láthatjuk majd a sorozat 24 éves történetében először. A részt a Paramount+ adja majd le november 25-e Amerikában. A különleges epizód azt mutatja be, mi történt Stannel, Kyle-al, Kenny-vel és Cartmannel a COVID-19 világjárvány után.

Amint az alábbi előzetesből látható, úgy tűnik, örökre megváltoztatta őket.

 

„Mi történt azokkal a gyerekekkel, akik átélték a világjárványt? Stan, Kyle, Cartman és Kenny túlélték, de soha nem maradtak ugyanazok a COVID után” – olvasható a trailer leírásában.

A felnőtt Stant telefonon beszélni látjuk a felnőtt Kyle-al, aki úgy tűnik, ma már professzionális tanácsadó, a Colorado Egyetemen szerzett diplomát. Úgy tűnik, hogy Stan sem járt rosszul, ha a konyhájából és a nappalijából indulunk ki.

– Stan, emlékszel, amikor kicsik voltunk? – kérdezi Kyle telefonon. „Gyerekként azt mondtuk, hogy mindig ott leszünk egymásnak, ha rosszra fordulnak a dolgok.” „Hogy érted?” – válaszolja Stan. „Mi történt?”

Érdekes lesz látni, hová vezet ez a történet, és megtudni mi is történt velük. Sajnos nem látjuk az előzetesben a felnőtt Cartmant vagy a felnőtt Kennyt, de talán nem véletlenül.

Erre tessék figyelni:

123456, jelszó – Ezek voltak 2021 legrosszabb jelszavai, amiket millióan használtak

 

 

https://leet.hu/?s=STEELBUNGEE&post_type=product

×